26 Ağustos 2015 Çarşamba Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
NED PAMPHILON’DAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Atatürk’ün İnebolu’ya gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabının ilk Nutkunu söyleyişlerinin 90. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında İnebolu Türk Ocağı Binasında Belediyemiz organizasyonuyla gerçekleşen İstanbul 1881&Ned Pamphilon’un Atatürk temalı “Her Yer Mustafa Her Yer Kemal” resim sergisinin İngiliz Ressamı Ned PAMPHILON Belediye Başkanımız Engin UZUNER’i Başkanlık makamında ziyaret etti.

Ziyareti kapsamında Ned Pamphilon, Başkan UZUNER’e Ulu Önder ATATÜRK’ün Şapka ve Kıyafet İnkılabının ilk Nutkunu söylediği ilçede 90. yıl anısına bulunmaktan ve sergilerinin  açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan UZUNER’e  teşekkür etti.

Türkiyenin farklı yerlerinde Atatürk tabloları çizen Ned, Şapka ve Kıyafet inkılabı’nın 90. Yıl dönümünde İnebolu’da tablo çizmekten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Belediye Başkanımız Engin UZUNER, Ned Pamphilon’a bronztan yapılmış elinde şapka bulunan Atatürk Rölyefi hediye etti. Ned Pamphilon ise Belediye Başkanımıza memnuniyetini dile getirir  imzalı “Atatürk’ün Gözleri” tablosunu hediye etti.

NED PAMPHILON’DAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ