22 Mart 2017 Çarşamba Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
2. İNEBOLU İSTİKLAL AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞI DUYURUSU
2. İNEBOLU İSTİKLAL AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞI  DUYURUSU

Kayıkla kağnının mucizeler yarattığı, Beyaz Şeritli İstiklal Madalyalı ve beratlı, Yiğit İnebolu’muzun gurur kaynağı mert ve  cesur  İnebolulu Denizci ecdatlarımızın milli mücadele ruhunu  yaşatmak üzere, 11-12-13 Ağustos 2017 tarihlerinde yapılacak olan  ‘‘8. Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali’’ kapsamında Deniz Şenlikleri etkinliklerinde, 13 Ağustos 2017 Pazar günü ‘‘İnebolu İstiklâl Açık Deniz Yüzme Yarışı’’nın bu yıl ikincisi gerçekleştirilecektir.

Milli mücadele yıllarında,  şiddetli fırtınalarda, uzaklarda demir atan cephane yüklü gemiden; cephaneyi, limanı- rıhtımı olmayan sahile,  karaya çıkartarak tahliyesini gerçekleştiren, destansı mücadeleleriyle Kurtuluş Savaşının kazanılmasında büyük rol oynayan; tüm yürekli denizci ecdatlarımızın,  milli mücadele ruhunu yaşatmak üzere,  Ülkemizin dört bir yanından Yüzücülerimizi  13 Ağustos 2017 Pazar günü İnebolu Deniz Şenlikleri etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan ‘‘İnebolu  2. İstiklal Açık Deniz Yüzme Yarışı’’na katılmaya davet ediyoruz.

2. İNEBOLU İSTİKLAL AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞI

DUYURUSU

İnebolu Belediyesince “8.Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali “ kapsamında 13 Ağustos 2017 Pazar günü yapılacak olan Deniz Şenlikleri etkinliklerinde;  İlçemizde  “İnebolu İstiklal Açık Deniz Yüzme Yarışı”nın ikincisi yapılacaktır.

Kayıt Başlangıç Tarihi : 28 Mart   2017 - saat 08.30

Kayıt Bitiş Tarihi                  : 28 Nisan  2017-  saat 17.30

2. İNEBOLU İSTİKLAL AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞINA

KATILACAKLARDA  ARANAN ŞARTLAR :

KATILIM ŞARTLARI – 1500m.

a) Kayıt Formu (Eksiksiz doldurulmuş ve gerekli yerleri imzalanmış olacak)

b) Nüfus cüzdanı fotokopisi(Yabancılar için Pasaport fotokopisi A 4 kağıda)

c) 2016-2017 Dönemi Geçerli Lisans fotokopisi

d) 1 adet vesikalık fotoğraf

e) 18 yaş altı yüzücüler için Noter onaylı Veli İzin Belgesi

KATILIM ŞARTLARI – 3000 m.

a) Kayıt Formu (Eksiksiz doldurulmuş, gerekli yerleri imzalanmış olacak),

b) Nüfus cüzdanı fotokopisi(Yabancılar için Pasaport fotokopisi A 4 kağıda),

c) 2016-2017 Dönemi Geçerli Lisans fotokopisi,

d) 1 adet vesikalık fotoğraf,

e) 18 yaş altı yüzücüler için Noter onaylı veli izin belgesi,

f)  Daha önce Açık Deniz Yüzme yarışına katıldığını gösterir belge,

YARIŞMAYA KAYIT İŞLEMLERİ:

• Yarışma kayıt işlemleri; İnebolu Belediyesi resmi internet sitesi www.inebolu.bel.tr üzerinden kayıt formunun eksiksiz olarak doldurulup imzalanarak, yukarıda belirtilen belgeler ile birlikte eksiksiz olarak tarayıcıdan geçilerek, info@inebolu.bel.tr adresine elektronik posta yolu ile ya da İnebolu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 0(366) 8112470 no’lu faksına faks ile veya İnebolu Belediyesi adresine posta ile 28 Nisan 2017 akşamı saat 17.30’a kadar gönderilecektir.

• İmzalı Kayıt formu ve diğer “Gerekli Belgeler” eksiksiz olarak İnebolu Belediyesine elektronik posta yada faks yada posta ile ulaştığında kayıtlar kesinleşmiş olacaktır.

• EVRAKLARINI ZAMANINDA GÖNDERMEYEN YÜZÜCÜLERİN BAŞVURULARI GEÇERSİZ SAYILIR.

• 2. İnebolu İstiklal Yüzme Yarışına” katılmayı hak kazanan yüzücülerin listesi İnebolu Belediyesi resmi sitesi  www.inebolu.bel.tr’de ilan edilecektir.

YARIŞMA TAKVİMİ:

Başvuruların Başlaması          :           28 Mart    2017       saat: 08.30

Son Başvuru Tarihi                :           28 Nisan  2017       saat: 17.30

Teknik Toplantı Tarihi            :           12 Ağustos 2017     saat: 16.00

Yarışma Tarihi                        :           13 Ağustos 2017

Yarışma Yeri                          :           İnebolu Boyran Sahili/İnebolu Liman içi (Olumsuz hava koşullarında)

ORGANİZASYON DETAYLARI

• YARIŞLARA KATILIM TAMAMEN ÜCRETSİZDİR.

• İstanbul’dan ulaşım ve İnebolu’da konaklama, kahvaltı ve akşam yemekleri İnebolu Belediyesi tarafından karşılanacaktır. Talep olduğu takdirde Ankara’dan ulaşım İnebolu Belediyesi tarafından değerlendirilecektir.

• Katılan tüm sporculara havlu, T-shirt, bone verilecektir.

• Yarışmayı tamamlayan her sporcuya İstiklal Madalyası Madalyonu verilecektir.

• Yarışmayı tamamlayan her sporcuya katılım sertifikası verilecektir.

• Genel Klasmanda kadın ve erkeklerde ilk üç’e giren yüzücülere Madalyon ve Kupa verilecektir.

• Yaş kategorisine göre kadın ve erkeklerde ilk üç’e giren yüzücülere Madalyon verilecektir.

• Sporcuların, orjinal lisans belgelerini ve ıslak imzalı kayıt formlarını yarışma alanına geldiklerinde “Hakem Komitesine” teslim etmeleri gerekmektedir. Lisanslar yarış sonrasında katılım sertifikaları ile birlikte sporculara iade edilecektir.
  • Yüzme zaman limiti 1.500 m. için 90 dakika, 3.000 m. için 120 dakikadır.

• 1500 m parkur için Kırmızı bone, 3000 m parkur için Beyaz bone verilecektir.

• Sporcuların yarış günü 08:00 itibari ile numaralandırma işlemi için yarış alanında olmaları gerekmektedir.

• Numaralandırma öncesinde vazelin, Güneş Kremi kesinlikle kullanılmamalıdır.

ULAŞIM                    :

• Gidiş : 11 Ağustos 2017 tarihinde   22:00’da, İstanbul’dan Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Marmaray’dan otobüs ile ücretiz ulaşım sağlanacaktır.

• Dönüş            : 13 Ağustos 2017 tarihinde yarış programına göre hareket edilecektir.

Bilgi için:           İnebolu Belediyesi

Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü