02 Temmuz 2018 Pazartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
İNEBOLU İSTİKLAL 2. AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞI KATILIM LİSTESİ AÇIKLANDI

Kayıkla kağnının mucizeler yarattığı, Beyaz Şeritli İstiklal Madalyalı ve beratlı, Yiğit İnebolu’muzun gurur kaynağı mert ve  cesur  İnebolulu Denizci ecdatlarımızın milli mücadele ruhunu  yaşatmak üzere, 10-11-12 Ağustos 2018 tarihlerinde yapılacak olan  ‘‘8. Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali’’ kapsamında Deniz Şenlikleri etkinliklerinde, 12 Ağustos 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan ‘‘İnebolu İstiklâl 2. Açık Deniz Yüzme Yarışı’’ na katılacak yüzücülerin listesi açıklandı.

İnebolu  İstiklâl 2. Açık Deniz Yüzme Yarışı kayıtları, İnebolu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce 02 Mayıs - 31 Mayıs 2018 tarihlerinde alındı. İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışına gösterilen yoğun ilgi ve alakadan dolayı yüzücülerimize teşekkür ederiz.

Milli mücadele yıllarında,  şiddetli fırtınalarda, uzaklarda demir atan cephane yüklü gemiden; cephaneyi, limanı-rıhtımı olmayan sahile,  karaya çıkartarak tahliyesini gerçekleştiren, destansı mücadeleleriyle Kurtuluş Savaşının kazanılmasında büyük rol oynayan; tüm yürekli denizci ecdatlarımızın,  milli mücadele ruhunu yaşatmak üzere,  Ülkemizin dört bir yanından Yüzücülerimizi  12 Ağustos 2018 Pazar günü İnebolu Deniz Şenlikleri etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan ‘‘İnebolu İstiklal 2. Açık Deniz Yüzme Yarışı’’na katılmaya  bekliyoruz.

12 Ağustos 2018 Pazar günü yapılacak olan ‘‘İnebolu  İstiklâl 2. Açık Deniz Yüzme Yarışı’’ na katılacak yüzücülerin yanlarında Lisanslarını bulundurmaları zorunludur. Lisans ibraz etmeyen yüzücüler yarışmaya katılamayacaktır. Ulaşım ve konaklama için Belediyemiz tarafından yarışmaya katılacak yüzücülere dönüş yapılmaktadır.

İNEBOLU İSTİKLAL 2. AÇIK DENİZ YÜZME YARIŞI KATILIM LİSTESİ AÇIKLANDI