28 Ağustos 2018 Salı Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BELEDİYEMİZ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMETTE

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün 2015/8 nolu genelgesi uyarınca kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi, muhtarların etkinlik ve işlevlerinin artırılarak taleplerinin sonuçlandırılması amacıyla Belediyemizde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kurulmuş olup, iş ve işlemleri yürütmek üzere söz konusu müdürlüğe gerekli atama işlemi gerçekleştirilmiştir.

İnebolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, İlçemiz Camikebir Mahallesi Liman Sokak No:5 adresinde Türk Ocağı Binası karşısında bulunan Belediyemize ait eski Liman Başkanlığı olarak bilinen binada hizmet vermektedir.

Mahalle muhtarlarının mahalleleriyle ilgili istek, ihtiyaç ve önerileri söz konusu olduğunda Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile iletişim kurmaları gerekmektedir.