25 Eylül 2018 Salı Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’YE ZİYARET

Belediye Başkanımız Engin UZUNER, MHP İlçe Başkanı Mustafa ATEŞ ile birlikte 25 Eylül 2018 Salı günü MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ’yi makamında ziyaret etti.

İnebolu Belediyesinin çalışmaları proje ve hizmetleri ile ilgili MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ’yi bilgilendiren Başkanımız UZUNER, Belediyemizce yapılan çalışmalar, yapımı devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi. İlçemize kazandırılacak yatırımların Ankara ayağını takip etmek ve hızlandırmak ve yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için Başkent’te bulunduğunu ifade etti.

Belediye Başkanımız Engin UZUNER, ziyarette MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ’ye elinde şapkası bulunan Atatürk tablosu hediye etti.  Ziyaretleri nedeniyle Belediye Başkanımız Engin UZUNER ve MHP İlçe Başkanı Mustafa ATEŞ’e teşekür eden MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ, İnebolu’ya selamlarını iletti.

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’YE ZİYARET