19 Şubat 2019 Salı Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
İLÇEMİZ SOKAKLARINA YENİ İSİMLER

İnebolu Belediye Meclisinin 02.01.2019 tarih 04 sayılı kararı ile; İlçemiz Cünürye Mahallesi Hacı Yahya Sokağın isminin İlçemiz Avara Mahallesi Namık Kemal Caddesi bitiminden Cünürye Mahallesi Uluyaz Mevki No:60’da bulunan taşınmaza kadar ki kısımda mevcut ‘‘Hacı Yahya Sokağın’’ isminin devamına, İlçemiz Cünürye Mahallesi Uluyaz Sokak No:60’da bulunan taşınmaz dahil olmak üzere ekli kroki fotokopisinde gösterildiği şekilde, Uluyaz yol ayrımına kadar ki kalan yolun isminin ‘‘Mustafa AKTAŞ Sokak’’ olarak değiştirilmesine karar verilmiş, Mülki İdare Makamı onayından sonra Meclis kararı yürürlüğe girmiştir.

Yine, İnebolu Belediye Meclisinin 01.02.2019 tarih 19 sayılı kararı ile; ekli imar planı fotokopisinde işaretli olan Aşağı Sokağı İsmetpaşa Caddesine bağlayan ve İsmetpaşa Caddesine paralel bulunan ve ismi bulunmayan sokağa 1989-1994 yılları arasında Belediye Başkanı olarak görev yapan merhum Fikret İŞERİ’nin ismi verilmiş, ‘‘Fikret İŞERİ Sokak’’ ile ilgili Meclis kararı Mülki İdare Makamı onayından sonra yürürlüğe girmiştir.

İLÇEMİZ SOKAKLARINA YENİ İSİMLER