26 Şubat 2019 Salı Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
İNEBOLU BELEDİYESİ İSTİKLAL MANŞ YÜZME TAKIMI YÜZÜCÜLERİ DATÇA KIŞ MARATONUNA DAMGAYI VURDU

İnebolu Belediyesi İstiklâl Manş Yüzme Takımı, Belediye Başkanımız Engin UZUNER’in desteklerinde İnebolu Belediyesi sponsorluğunda 02 Eylül 2017 Cumartesi günü sabahı İngiltere’nin Dover kıyısından Fransa’nın Wissant kıyısına Manş Denizini yüzerek geçmişlerdi.

Türk Bayrağımız ile birlikte, İnebolu Belediyemizin logolu Bayrağının gururla dalgalandırıldığı Manş Denizinde İnebolu tanıtımı rüzgarı Belediye Başkanımız Engin UZUNER ve İnebolu Belediyesi İstiklâl Manş Yüzme Takımı yüzücüleri tarafından estirilmiş, bu geçişlerini şanlı Bayrağımız ve Belediyemizin logolu bayrağı gölgesinde sınır tanımayan kulaçlarını İnebolu’ya İstiklâl Madalyası, kazandıran İnebolulu Kayıkçılarımıza, Şerife Bacılarımıza ithaf etmişlerdi.

Bu defa, İnebolu Belediyesi İstiklal Manş Yüzme Takımı Muğla’nın Datça ilçesinde 13. defa gerçekleştirilen Datça Açık Deniz Kış Yüzme Maratonuna katılarak olumsuz hava şartlarına rağmen başarılara imza attılar.

Gerçekleştirilen 13. Datça Açık Deniz Kış Yüzme Maratonunda, İnebolu Belediyesi İstiklal Manş Yüzme Takımı yüzücülerinden Hemşehrimiz Hasan HEKE 3000 metre 65-69 yaş kategorisinde birinci, Ahmet TEKKEŞİN 3000 metre 60-64 yaş kategorisinde birinci, Samet YILMAZER 1500 metre 18-25 yaş kategorisinde birinci ve Antrenör Kamil Resa ALSARAN3000 metre 55-59 yaş kategorisinde  ikinci oldu.

Belediye Başkanımız Engin UZUNER, başarılarından dolayı İnebolu Belediyesi İstiklal Manş Yüzme Takımı yüzücüleri Hemşehrimiz Hasan HEKE, Ahmet TEKKEŞİN, Samet YILMAZER ve Antrenör Kamil Resa ALSARAN’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.