03 Haziran 2019 Pazartesi Yazıyı Küçült Yazıyı Büyült
BAŞKANIMIZ MUSTAFA HUNER ÖZAY'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Mustafa Huner ÖZAY, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında;

‘’Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayını hep birlikte huzur içinde tamamladık. Milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yaşandığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı, ayrıca dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın huzuru içindeyiz.

Bayramlar; mutlulukların paylaşıldığı, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür.  Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramlar, insanların birbirleri ile kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Baş tacımız annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi unutmayacağımız inancıyla, bayram sevincimizi onlarla paylaşarak birlik ve beraberliğimizi sonsuza dek muhafaza edelim. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını hâkim kıldığımız sürece, daha güzel günlere ulaşacağımıza şüphe yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlara huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.’’ dedi.